Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Yapıda mevcut insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene altına allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı güzel itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan Panik Cenah bünyesında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç mahsus bu aparat az çok fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin de problemsiz çalıştığından emin olunmalıdır.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara onat şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, dışarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

→ Yangın merdiveni kapılarının tabiatıyla kapatan düzeneklerle donatılması ve itfaiyecilerin gerektiğinde haricen dâhileriye girmelerine imkan esenlayacak şekilde olması gerekir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ankara’da yangın tulumü satan veya dolum hizmeti sunan firmalar ekseriya şehrin farklı semtlerinde bulunabilir. Bu firmaların birtakımları:

Yangın Yangın Kapısı kapıları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Belirli bir ısıya derece dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış kapısı yerine Yangın çıkış kapısı istanbul yapı kat aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak istanbul Yanggın kapısı fiyatları farklıdır. Tercihe bakarak derunkuruluşsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı henüz buna bandajlı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Yangın merdiveninin hizmetlevselliğini etkileyebilecek negatif albeni koşullarına karşı dayanıklı olması sinein koruyucu kaplamalar

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bentlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin mutabık destur olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Report this wiki page